torsdag 23 februari 2012

En liten prinsessa är född..

Ja tänk, nu har Victoria och Daniel fått en riktig liten prinsessa :). Vilken lycka! Grattis till dom!

Idag har det varit underbart väder. Och vad passar inte bättre då än en härlig promenad. Så vi på med kläderna och sen ut. Fast så underbar och njutningsfull vet jag inte om den blev! Lillan skrek hela vägen och vi fick gå en massa extra runder för att hon skulle somna, men hon skulle bara inte sova. Utan skrek och skrek. Tillslut så plockade upp henne och hon blev genast glad. Men så fort jag satte henne i vagnen så bara gallskrek hon igen.
Och jag som var tvungen att gå till affären för att handla lite till en överraskning som jag har till min älskling som fylller 35 år i morgon. Frustrerad och helt slut så gav jag upp och började gå hemåt i stället. På väg hem så pratade jag med min söta vän Ulrika som erbjöd sig att komma och hjälpa mig med lillan, så jag kunde fixa överraskningen. Gulle hon!! Tur man har så fina vänner! Jag är verkligen lyckligt lottad!
Nästan hemma så somnade lillan, skulle jag strunta i det eller skulle jag vända. Nä detta ville jag göra, så då vände vi och gick mot affären igen.
Nessie fick vänta utanför med Sallie då hon kanske fortfarande smittas. Men snart har kopporna torkat som skönt är.



Och titta vad som tittat fram, nu när snön smällt bort. Tänk vad fort det gå när snön väl börjat smälta.




Väl hemma från affären så var det ju bara att sätta igång med mitt lilla projekt. Sallie var jätte snäll och jag hann en hel del innan Ulrika kom. Nessie är ju så fantastiskt duktig och snäll med att roa henne. Tack gumman! Mamma älskar dig!
Men nu efter många timmar så är överraskningen färdig, jag hoppas älsklingen blir glad.
Vad det är avslöjar jag i morgon...

Tack min söta vän för hjälpen och sällskapet!

Sov gott mina vänner!

Kram Annelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar