måndag 28 maj 2012

Shopping med töserna

Idag har vi varit på baby sim. Det är ju bara så roligt att plaska! Idag har hon suttit på en madrass och hoppat från den.
Efter simmet så åkte vi ut till Hansa city och gick och åt på Ikea.




Sen gick vi vidare till modehuset för att titta på skolavslutningskläder till Nessie. Det fanns ju en massa att välja på! Men tillslut så bestämde hon sig för en söt topp och en blomma att ha i håret. Sen hade hon nya cerisrosa taits hemma som matchar de rosa blommorna på toppen.


Det har varit en mysig dag med barnen :).

I lördags var det öppet hus på Scania. Och det är klart vi ville kolla hur pappa (Robert) har det på jobbet. Det var roligt att se och de hade ordnat mycket roligt för barnen. Nessies favorit var trampcyklarna. Där de tom fick ett trampcykel körkort.


Men innan vi åkte till Scania var jag och barnen hemma hos farmor och farfar och åt brunch. En massa olika gott vatt det. Köttbullar, prinskorv stekt potatis, kokt ägg, smörgås, kaffe mm.

Sen vart det bara hem och packa in lite i bilen för att åka över till öland, ner till stugan.
Syrran barnen och mamma var oxå där. Som Nessie längtat. Vi grillade och tittade på Melodifestivalen. Härligt att vi vann! Visst är den bara så bra! Sen sov vi i husvagnen för första gången. Alla sov gott. Och det var härligt att vakna upp där ute. Helt underbart väder har det ju vatt.

Nä nu ska jag krypa ner i sängen och vänta på att älsklingen ska komma hem.

Sov gott mina vänner!

Kram Annelie


2 kommentarer:

  1. Vilken fin skolavslutnings-outfit!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Fast nu så blir det en jätte söt klänning i stället :)

      Radera