fredag 17 februari 2012

Då var det nog lillans tur...

Då har nog vattkopporna kommit till lilltejen. Det var i morse när vi skulle byta blöja som jag upptäckte den lilla blåsan i jumsken. Men förhoppningsvis så får hon inte så mycket. Tråkigt att de kom lagom till att syrran har lov bara. Vi som skulle hitta på en massa kul. Men vi får se hur det går med det.
Mamma ringde nyss och hon erbjöd sig att hon kunde komma och ha lilltjejen en sväng om vi ville hitta på nått :), så det löser sig nog.
Idag efter skolan så åker min stora älskade tjej till Stockholm. Hon ska åka med sin mormor och morfar och två kusiner för att hälsa på min lillasyster som bor där uppe. Kommer sakna henne massor!
Idag åt vi frukost i hopp alla tre. Mys! Nessie och jag åt smörgås och Sallie gröt.
Jag har haft ont i nacken ett par dagar nu, och det är ju inge vidare alltså. Men just nu känns det lite bättre, och det varma badet kanske hjälpte lite i allefall.
Nu är det snart dags att kläpå sig lite kläder och gå och hämta syrran. Tänkte hinna gå förbi affären en sväng innan också. Jag tänkte göra pizza, och det behövs ju lite ingredienser att ha på pizzan. Så det är ju bara att handla.

Ha en bra dag mina vänner!

Kram Annelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar