tisdag 21 februari 2012

Fettisdagen..

Idag är det ju fettisdagen. Och det hade min söta vän Marlena snappat upp. Hon kom hit med varsin semla idag. Mumms! Men även om jag tycker att det är gott, så är jag ingen som springer och köper eller bakar egna. Utan jag är faktist nöjd med en. Fast skulle jag bli bjuden, om jag är på besök nån stans så tackar man ju inte nej.

Igår var en jobbig kväll för vårat lilla hjärta. Massor av koppor och sen feber. Får hoppas på att det snart vänder och att kopporna torkar.

Idag kom mitt stora hjärta hem, så glad jag blev att se henne!
Hon ville äta tacos till middag, å det är klart att hon skulle få tacos. Så det blev det idag.

Så har jag varit och provat arbetskläder. Känns ju lite avlägset då jag inte ska jobba förren nästa år. Men jag gick i allefall dit. Men det var inte lätt att veta vilken storlek man ska ha, och kommer de passa sen? Vi skulle välja ut sex byxor och sex tröjor. Jag tog tre par svarta byxor i en sort och tre svarta i en annan. Sen var det tröjer då, kul när man bara har tre färger att välja mellan, röd, mörkblå och beige. Jag valde tre röda och tre beiga lite mer figursydda tröjor. Vi får vi väl hoppas att kläderna passar sen när  jag ska börjar jobba igen.

Jag mår inge vidare, haft huvudvärk och vatt lite yr och känner mig nästan lite illamående. Bara jag inte håller på att bli sjuk!


Kärlek!! <3


Kärlek <3



Herromdagen såg vi, Hur många lingon finns det i världen. Vilken mysig film! Om ni inte sett den så måste ni bara se den.
En annan mysig film är, I rymden finns inga känslor.

Nä nu blir det lite tv titt och mys med mitt stora tjej :).

Kram Annelie



1 kommentar:

  1. Så fina härliga bilder vännen min!!
    Massa kärlek till dig och familjen=)
    Nu måste jag sova...
    puss!

    SvaraRadera