tisdag 3 april 2012

Va tiden springer iväg!!!



Oj vad länge sen det var jag skrev nu! Men tiden springer iväg och jag hinner inte med.
Vad har hänt nu då? Jo vi har hunnit med en hel del. Torsdag till fredag förra veckan var vi i Ullared och handlade. Det var vi, hela familjen och så våra härliga vänner från Dalarna. Vi shoppade hela torsdagen och sen gick vi ut och åt på kvällen. Sen hade vi hyrt stuga, så efter många timmars shopping så var det rätt skönt att krypa ner i sängen i stugan och slippa åka alla mil hem. På fredagsmorgonen sen åt vi frukost inne på Gekås innan ett par timmars shopping igen. Det var så roligt att träffa min underbara vän och mitt gudbarn igen! Var så länge sen nu och lilla stumpan hade blivit så stor! Men snart så ses vi igen då de kommer ner om två veckor. Det passade sig så bra att hennes man ska på en tävling i Vimmerby så då kommer de och bor hos oss :). Ser verkligen fram imot det! Är så sellan vi ses, så att det blir två gånger inom kort är bara possitivt.

I lördags var det dags för Nessie att ha sitt barnkalas. 10 högljuda flickor i tre timmar var nog 1 timme för mycket :). Men det gick bra i allefall, trotts att man var rätt slut i huvudet efter.

Sen i söndags så hade vi kalas för släkten. Det var trevligt och de gillade både maten och fikat. Roligt när mat och sånt man gör uppskattas. Vi bjöd på falsk fläskfile och potatisgratäng med en god sallad till. Sen hade vi havrekakor med kanel, sirapskakor, snickerskakor och kladdkaka med marshmallows och polkagris. Mycket smarrigt!!



Igår så var vi på babysim för första gången. Sallie var överlycklig och sprattlade som bara den med benen redan då vi satt på trappen med benen i vattnet. Mysigt!

I morgon ska vi ta halvårs kort på Sallie. Denna söta klänning ska hon ha på sig.



Min söta lilla prinsessa börjar bli så stor!! <3.
Nu är det dags att krypa till sängs. Natti natti mina vänner.

Kram Annelie

1 kommentar:

  1. Haha, ja det trodde du inte va?! Eller ja just det, du var ju en av de få som gissade på flicka:-)
    Kram

    SvaraRadera